Hirdetés

E3 2016 - az új Preynek semmi köze a korábbihoz

|

Ha valaki reménykedett benne, hogy a Bethesda E3-as konferenciáján leleplezett új Prey kapcsolódik valamilyen szinten a törölt Prey 2-höz, azt el kell keserítsük.

Hirdetés

Kikerekedett szemmel néztük a Bethesda E3-as előadásán a Prey bemutatását, amelyről azt feltételeztük, hogy valamilyen úton-módon talán mégiscsak kapcsolódik a korábban elkaszált Prey 2-höz, még ha koncepciójában másmilyen is. Tévedtünk. 

Pete Hines, a Bethesda alelnöke rávilágított a GameSpotnak adott nyilatkozatában, hogy az új Prey mindösszesen annyiban hasonlít a törölt Prey 2-höz a névhasonlóságon kívül, hogy űrlények üldözik a főszereplőt és vadásznak rá, tehát lényegében a franchise újjászületéséről van szó. Hines szerint az Arkane Studios leásott egészen a sorozat alapkoncepciójáig és felépítették azt, amilyennek szerintük lennie kell a Preynek. Kiderült továbbá az interjúból, hogy az új Prey a hátborzongató beharangozó trailer ellenére nem horror, hanem egy  belső nézetes akciójáték, viszont pszichológiai elemekkel is megfűszerezik a kalandot. 

Hines elárulta továbbá, hogy a Prey játékmenetében rengeteg döntést kell majd meghozniuk a játékosoknak, viszont ettől függetlenül a történet nem nyitott világban játszódik. Hasonló módon kell elképzelnünk, mint a Dishonoredöt: lesznek pályák, de azokon belül olyan módon oldjuk meg az adott feladatot, ahogy szeretnénk, több lehetőség is a rendelkezésünkre áll. 

A Prey valamikor 2017-ben várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)