Hirdetés

E3 2016 - befutott a ReCore trailere és megjelenési dátuma

|

Bár a szivárogtatók már a Microsoft E3-as konferenciája előtt ellőtték a ReCore megjelenési dátumát, most hivatalosan is megkapjuk azt egy hangulatos trailer kíséretében.

Hirdetés

A Comcept és az Armature Studio közös projektjét, a ReCore-t tavaly a bejelentéskor láthattuk utoljára komolyabban, azóta "csak" a PC-s kiadásról szállingóztak a hírek, de amit korábban mutattak belőle a fejlesztők, azért bizony megéri várnunk rá. 

Elvégre nem mindennap irányíthatjuk az egyik utolsó élő embert a Földön, aki különböző robotokkal barátságot kötve bejárja a romos világunkat és megpróbálja feltámasztani az emberi fajt, ráadásul mindezt a Halo és a Destiny írójának fejéből kipattant történetben, a Mega Man atyjának (Keiji Inafune) készítésében. A ReCore-ban hatalmas a potenciál, nem véletlen, hogy a Microsoft E3-as előadásában is kiemelt szerep jutott neki és a kiadó nem csak a megjelenési dátum körüli mizéria végére tett pontot, hanem megfejelte várakozásainkat egy látványos videóval is, amit fent ti is megcsodálhattok. A játék szeptember 13-án jön PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)