Hirdetés

E3 2016 - idén már nem játszunk a Sea of Thieves-zel

|

Egy, az E3 alatt adott interjúban a Microsoft egyik fejese elhintette, mikor számíthatunk a Sea of Thieves megjelenésére, de az örömünk nem határtalan.

Hirdetés

Rég volt már, mikor a Rare kezei közül önálló, nem a Kinectet eladni próbáló játék került ki, ezért is várják sokan epekedve a Sea of Thieves rajtját. Persze a menő kalózos téma és a több játékos által működtetett hajókra épülő játékmenet sem hátrány, de egyelőre kicsit korai szervezni a legénységet.

Aaron Greenberg, az Xbox marketingigazgatója ugyanis egy interjúban mellékesen megjegyezte, hogy még hosszú hónapokig várnunk kell, mielőtt tengerre szállhatnánk.

"A Sea of Thieves februárban érkezik a Scalebounddal és sok más címmel együtt. Ez a legnagyobb játékfelhozatalunk az elkövetkezendő egy évben. Konzolgyártóként több játékot és több exkluzívot adunk majd ki, mint korábban valaha"

- mondta Greenberg. Így az eredetileg ígért 2016-os rajt helyett még néhány hónapig a kalózos élmény nélkül maradunk, de valószínűleg okkal várat meg minket a Rare és a Microsoft.

Mit gondoltok, megéri majd várni a Sea of Thievesre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)