Hirdetés

E3 2016 - itt a Sony konferencia időpontja

|

Várhatóan PlayStation 4K-ról, PlayStation VR-ról, PS4-es játékokról és fejlesztésekről is hallani fogunk majd a Sony E3-as konferenciáján. Csak kávét készítsetek.

Hirdetés

Általában mindig a Sony vagy a Microsoft előadása a legizgalmasabb az E3-on, csak annyi a gond, hogy míg az egyiket matinéidőben nézhetjük, a másik itthoni idő szerint hajnalban zajlik. 

Mi persze 24 órában közvetítjük majd az E3-at idén is, úgyhogy mindenről azonnal szólni fogunk, és a konferenciákat is végig figyelemmel kísérjük, hogy azonnal írhassunk minden fontos vagy legalább kicsit is érdekes bejelentésről. A Sony konferenciája idén is a szokott időben, június 14-én hajnali 3-kor kezdődik, ez zárja a rendezvény sűrű első napját. Várható, hogy hallunk majd a PlayStation VR-ról és az októberben megjelenő, első játékokról, a Destiny új kiegészítőjéről, a Call of Duty: Infinite Warfare-ről és a PlayStation 4K-ról (vagy Neóról), az idei exkluzívokról (GT Sport, The Last Guardian, Horizon: Zero Dawn és talán a Detroit: Become Human). Még mindig reménykedünk egy GTA V sztori DLC bejelentésben, de erre már nem mernénk fogadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)