Hirdetés

E3 2016 - itt mutatják meg a State of Decay 2-t?

|

A Microsoft E3-as sajtókonferenciáján mutatkozhat be az Undead Labs túlélőhorrorja, a State of Decay 2.

Hirdetés

Annyi pletyka érkezik így az E3 előtt, hogy lassan tényleg semmi meglepetés nem marad a rendezvényre: ezúttal arra hívta fel a figyelmünket a világháló a Dead Rising 4 esedékes leleplezése mellett, hogy az Undead Labs is készül valami finomsággal az eseményre. 

Több forrás - például a Kotaku - is megerősítette, hogy a Microsoft az új Dead Rising mellett egy másik zombis játékot is bemutat az expóra szánt felhozatalának keretében, ez pedig nem más lesz, mint a State of Decay 2, amit már jó ideje pletykálnak. Az első rész nagy sikernek örvendett minden platformon, amire csak megjelent, a folytatás viszont annyiban különbözni fog tőle, hogy teljesen online lesz - legalábbis nem hivatalosan ezt hallani. 

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy bejelentik-e a State of Decay 2-t a Microsoft előadásán és tényleg online lesz-e, akkor június 13-án, este 18:30-tól szegezzétek tekinteteket a GSO-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)