Hirdetés

E3 2016 - ezek a State of Decay 2 első képei?

|

Felkerült a világhálóra egy-két kép a Microsoft új zombis játékából, amely a State of Decay 2 lehet.

Hirdetés

Több forrás is arról értesült, hogy a Microsoft nem csak a Dead Rising 4-et fogja bemutatni az E3-as sajtókonferenciáján, hanem az Undead Labs új fejlesztését, a State of Decay 2-t is.

Most újabb fejleményekről számolhatunk be, ugyanis ugyanaz a Gwyn névre hallgató NeoGAF felhasználó, aki a Dead Rising 4 és a ReCore esetében is szivárogtatott ezúttal egy képkockát és egy artworköt mutatott a Microsoft egy másik, cím nélküli zombis játékából. A találgatások szerint ez valójában a State of Decay folytatása lehet, és nem egy új IP. 

A Microsoft június 13-án, este 18:30-tól próbál majd minket lenyűgözni, és egyre biztosabbnak tűnik, hogy a State of Decay 2 is ott lesz a felhozatalukban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)