Hirdetés

E3 2016 - 11 percnyi hangulatos videó a Syberia 3 játékmenetéből

|

Sokat mesél a legújabb Syberia 3 gameplay videó arról, hogy mire is számíthatunk majd a sorozat régóta várt folytatásában.

Hirdetés

A különféle fejlesztési videonaplók után most végre tisztességes mennyiségű gameplay anyagot is tudunk nektek mutatni a Syberia 3 E3-as demójából, fenti képre kattintva indul a csoda.

A Syberia 3 kapcsán kiadott videóban most is sokat mesélnek a készítők a játék részleteiről, de végre valahára a felvétel döntő részében már a tényleges játékmenetet láthatjuk.

A fenti videóban nagyjából hat és fél perc körül ér véget a felvezetés, onnantól kezdve pedig egy rögzített Twitch adást láthattok, amiben 11 percen át játszanak a Syberia harmadik epizódjával.

A játék alaposan megváltozott az első két rész óta, immár valósidejű 3D látvány mellett kell megoldanunk a különféle rejtvényeket.

A készítők ígéretei alapján természetesen a történetre sem lehet majd panaszunk, állításuk szerint nagyon izgalmas sztorit írtak meg nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)