Hirdetés

E3 2016 - megmutatta magát a The Surge

|

A Lords of the Fallen fejlesztőcsapatának következő játéka, a The Surge is képviseltette magát a PC Gaming Show-n egy rövid, de izgalmas trailerrel.

Hirdetés

Nem is olyan rég az ellenfelek kapcsán hallhattunk a Lords of the Fallen stúdiójának új fejlesztéséről, de a Deck 13 nem érte be ennyivel és az E3-ra is készült egy kis ízelítővel. 

A The Surge névre keresztelt, sci-fi akció-szerepjáték egy komor disztópiába kalauzol el minket és nem csak kemény összecsapásokat, de innovatív harci mechanizmust is ígér. A PC Gaming Show alatt megmutatott nyúlfarknyi előzetes is hasonlókkal kecsegtet és bár lehetett volna hosszabb is, a dolgát tisztességgel elvégezte és felkeltette az érdeklődésünket a 2017-ben PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő játék iránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)