Hirdetés

Mire E3-ig számolok - Ubisoft

|

Nagy meglepetéseket ígér a Ubisoft az idei E3-ra, de ott lesz a Watch Dogs 2, a Ghost Recon Wildlands, az új South Park játék és a For Honor is.

Hirdetés

A Bethesda, a Sony és a Microsoft után a mostanában nem annyira kedvelt Ubisofttal folytatjuk a felsorolást. A kiadó a pénzügyi év végéig (tehát az idei őszi és a jövő tavaszi szezonban) megjelenő játékairól címűkön kívül nem tudunk sokat, többségüket utoljára az E3 2015-ön láttuk, a For Honor volt az egyetlen, ami a gamescomon is szerepelt. Nagy bejelentések jöhetnek most, megújulások, vadonatúj, ígéretes projektek mutatkozhatnak be. Lássuk, mikre fog rácsodálkozni Aisha Tyler idén.

Ami biztosan ott lesz

Ha az említett szezont nézzük, a legutóbbi pénzügyi jelentésből tudjuk, hogy öt játék fog megjelenni, melyek közül csak az egyik lesz egy teljesen új IP. Arról nyilván még semmit nem tudunk, a nagy leleplezést a show-ra tartogatják, és reméljük, tényleg ütni fog. 

A maradékot valamennyire ismerjük. A Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands a tavalyi év nagy meglepetése volt, és épp a múlthéten jött egy hangulatos trailer hozzá. Új videóra, új infókra, megjelenési dátumra számíthatunk, de nem lepődnénk meg, ha ez inkább jövőre csúszna. 

A listán a következő a For Honor, a tavaly bemutatott, középkori lovagos-szamurájos-kardozós multiplayer játék. Ennek sem vitték túlzásba a reklámozását, de áprilisban rengeteg infót ígértek. Ezzel kapcsolatban is várunk részleteket arról, mitől lesz hosszútávon szórakoztató, hogyan játszhatjuk, és egy megjelenési dátumot; alighanem ez még befér ebbe az évbe. 

A South Park: The Fractured But Whole-ról ugyancsak az E3-on hallottunk utoljára, illetve kicsit később megerősítették, hogy a fejlesztést az Obsidian helyett a Ubisoft San Francisco felügyeli. Nem félünk ettől, a technológia adott, a többiről meg majd a Trey Parker-Matt Stone duó gondoskodik. Szintén idei megjelenésre számítunk, légyszi.

Végül pedig ott a Watch_Dogs 2, ami az év legnagyobb dobása lehet még annak ellenére is, hogy az első rész megjelenése - sok más Ubisoft játékéhoz hasonlóan - nem sült el igazán jól. Annyira viszont élvezhető volt a játék, hogy megérje még egy kört futni vele. Jelentős újításokkal, átalakításokkal, valamint várhatóan egy új helyszínnel és főszereplővel jön a folytatás, garantáltan idén ősszel - ez csúszik be most az Assassin's Creed helyére. 

Szó esik majd az Eagle Flightról is, a cég első teljes VR-játékáról. Egy sassal kell benne repkedni, tök jópofa.

Az is biztos, hogy nem ússzuk meg a The Division DLC-inek ismertetése nélkül. A játékosok többsége nyilván annak örülne a legjobban, ha ami most van, rendesen működne, de a Ubisoft már régen előreszaladt, és régóta az extrákra koncentrál. Csak ne próbáljanak meg úgy tenni, mintha nem lennének gondok, már azzal is elégedettek leszünk.

A Trials of the Blood Dragon logóját láttuk, korhatárbesorolását ismerjük, de ennyi. Szinte száz százalék, hogy ez is szerephez jut a konferencián. 

Nagyon érdekes, hogy a várható megjelenések között nem szerepelt a Just Dance 2017. Az is elég, ha az előző részhez még több számot kiadnak, funkciók terén már nem lehet igazán újat mutatni, a legtöbb vásárló pedig úgyis a dalok miatt veszi.

Filmes fronton is nagyot megy most a Ubi, úgyhogy garantált, hogy az Assassin's Creed film új előzetesét itt mutatják be. Ezen kívül készül egy Splinter Cell mozi, illetve hallottunk egy The Division adaptációról is, hátha ezek szintén megmutatják magukat.

Amit szeretnénk

Egy nagyon kicsit, valahol a szívünk legmélyén még reménykedünk abban, hogy a Beyond Good & Evil 2 csak egy pillanatra felbukkan. Csak egy apró életjelet ad, csak egy röfögést, hogy nem veszett el. 

Ideje lenne már a Rayman sorozatot is folytatni, mind az Origins, mind a Legends jól teljesített minden téren, és a mobilos variációk sikere után láthatóan van rá igény. 

A Splinter Cell is régóta pihen, három éve már, hogy a Blacklisttel játszhattunk. Jó alapokat fektetett le, amire lehet a jövőben építeni.

A Child of Light franchise terjeszkedését megígérték, de még nem történt előrelépés ezügyben. Vagy egy második rész, vagy valami teljesen más, de ez is időszerű lenne.

A Prince of Persia nagy eséllyel idén is kihagyja a bulit, még nem jött el az idő egy újabb, negyedik rebootra. 

A Ubisoft sajtókonferencia június 13-án, este fél 10-kor kezdődik. Élőben közvetítjük, addig pedig nézegessétek E3-as aloldalunkat a legfrissebb hírekért és cikkekért, illetve mondjátok el, ti mit szeretnétek látni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)