Hirdetés

E3 2016 - íme a Ubisoft felhozatala

|

A tegnapi, Watch Dogs 2-t érintő találgatások után a Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy a játék ott lesz az E3-as konferenciáján, de természetesen további játékokat is bejelentett. Meg persze Aisha Tylert.

Hirdetés

Valójában már a Ubisoft által kiküldött ajándékdobozok előtt is nyílt titok volt, hogy a kiadó E3 2016-os előadásán rántják le a leplet a Watch Dogs 2-ről, de most végre kaptunk erről is egy formális bejelentést. 

A francia kiadó egy videó kíséretében erősítette meg, hogy az E3 2016-on mutatja meg először a Watch Dogs 2-t, valamint további részletekkel és látnivalókkal készül a South Park: The Fractured But Whole kapcsán.

Ezeken kívül biztosan számíthatunk még a For Honor, a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, az Eagle Flight jelenlétére, továbbá néhány meglepetést is ígér nekünk a Ubisoft. A műsorvezető ismét Aisha Tyler lesz és a konferencia során felbukkan majd néhány speciális vendég is. Ezeket ígéri az E3-as kedvcsináló is: 

A Ubisoft E3-as konferenciája június 13-tól, 21:30-tól kezdődik, addig is olvassátok el, hogy mi milyen játékokat szeretnénk még látni a kiadó eseményén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)