Hirdetés

E3 2016 - 8 perc játékmenet a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrból

|

A magyar NeocoreGames olyan Warhammer játékot készít, amilyet a témában még soha nem láttunk ezelőtt és egy új gameplay videóban már mozgás közben is megnézhetjük.

Hirdetés

Kellemesen meglepődtünk, mikor tavaly nyáron kiderült, hogy a Van Helsing-trilógiáról és a King Arthur játékokról ismert, magyar illetőségű NeocoreGames következő projektje a Warhammer 40,000 univerzumában játszódik a Games Workshop támogatásával és egy sandbox akció-RPG lesz, amelynek egyjátékos kampányában az Inquistiion katonáinak szerepében harcolhatunk. Ez a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr

Azóta már többször is megbizonyosodtunk róla - például a gamescom 2015-ön ki is próbáltuk -, hogy a Martyr hiánypótló lesz a maga nemében a témájával és többek között a rombolható környezetével, most pedig az E3-on mutatta meg a játék vezetője írója, Juhász Viktor, hogy mire számíthatunk a játékmenettől. A felvételek még a pre-alpha állapotokat tükrözik, viszont már sokkal szebb az összkép, mint a korábbi videók esetében, nézzétek meg a fenti képre kattintva.

A Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr megjelenése valamikor 2017-ben várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)