Hirdetés

E3 2016 - már biztos, hogy ott lesz a Watch Dogs 2

|

A Ubisoft néhány szerencsésnek küldött egy Watch Dogs 2 ajándékdobozt így az E3 előtt, amely egy stílusos meglepetést rejt és előrevetíti a játék jelenlétét az expón.

Hirdetés

Mióta megerősítésre került a Watch Dogs következő része, nem az a kérdés, hogy jön-e, hanem az, hogy mikor és marad-e Aiden Pearce a főszereplő, avagy igaznak bizonyulnak a pletykák és esetleg lecserélik őt. 

Minderre nagy valószínűséggel a Ubisoft E3-as konferenciáján kapjuk meg a választ, ugyanis a játék promóciójaként néhány kiválasztott kapott a kiadótól egy Watch Dogs 2 ajándékdobozt, amely tartalmaz egy üzenetet a fejlesztőktől, egy DedSeces pólót, egy Ray-Ban napszemüveget és néhány kitűzőt, ráadásul mindezt halloweeni stlíusban. Többek között az egyik népszerű YouTuber, The Rad Brad is gazdagodott egy ilyen jópofa csomaggal, amelynek egyik eleméről megosztott egy képet is: 

A UbiCentral viszont egy fotó elkészítésénél tovább ment és készített egy kicsomagolós videót, amellyel alaposabban is szemügyre vehetjük, hogy mit rejt a Watch Dogs 2 doboz: 

A Ubisoft megerősítette, már várják, hogy további részleteket mondhassanak el a Watch Dogs franchise következő részéről, amire nagyon hamar sor kerül. Az előadásuk június 13-án este, 21:30 órától kezdődik, így ha szeretnétek elsők között értesülni a Watch Dogs 2 leleplezéséről, akkor tartsatok velünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)