Hirdetés

E3 2016 - jön a Wolfenstein 2 és The Evil Within 2 is?

|

A Bethesda már akkor elrabolja a szívünket, ha a Prey 2-t és valami Elder Scollst mutatnak az E3-on, de szerencsére már a sokadik pletykát kapjuk a meglepetéseikkel kapcsolatban.

Hirdetés

Egy méretes cikkben kifejtettük már, hogy mire számítunk a Bethesda E3-as jelenlététől, azóta viszont folyamatosan futnak be a különböző forrásokra alapuló pletykák: az egyik egy Prey 2 bejelentést ígér, a másik azt mondja, hogy a Skyrim remaster lesz a kiadó konferenciájának egyik fénypontja, most pedig befutott egy harmadik szóbeszéd is. 

Az Eurogamer megosztotta szenzációs értesüléseit a Bethesda E3-as konferenciáját illetően: szerinte a MachineGames itt fogja beharangozni a Wolfenstein: The New Order 2-t, míg a Resident Evil atyját, Shinji Mikamit is magába foglaló Tango Gameworks csapata a The Evil Within folytatásáról ránthatja le a leplet az előadáson. 

További információkkal ugyan nem tudott szolgálni a honlap, viszont már ez is elég ahhoz, hogy bizakodjunk a Bethesda előadásának nagyszerűségében, amit június 13-án, hajnali 04:00 órától bizonyosodhattok meg, ha velünk tartotok az E3 alatt

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)