Hirdetés

E3 2016 - Xbox sajtókonferencia élő közvetítés

|

Két új Xbox One-t és VR-támogatást is bejelenthetnek az E3 2016-os Xbox konferencián, ahol természetesen szó esik a Gears of War 4, a ReCore, a Scalebound játékokról és az új Forza részről is.

Hirdetés

Az Xbox sajtókonferencia nyitja az E3 hivatalos első napjának előadássorozatát. Mostantól jónéhány órán át érdemes lesz velünk maradni, ugyanis ezután azonnal kezdődik a PC Gaming Show, amit a Ubisoft, majd kicsit később a Sony bejelentkezése követ.

Most viszont egyelőre a Microsofté a porond. A kiadó állítólag két új konzolt is bejelent, melyek egyike egy a mostanival megegyező teljesítményű, de kisebb méretű Xbox One lesz, a másik pedig a Scorpio, ami lényegesen nagyobb teljesítményre képes. Valószínűleg megtudhatjuk, a redmondi vállalat hogyan száll be a VR-bizniszbe, hiszen nyilván nem maradhat ki. 

Játékok terén a Gears of War 4 lesz a legérdekesebb résztvevő, de a ReCore, a Halo Wars 2, Sea of Thieves, a Forza Horizon 3 és a Dead Rising 4 felbukkanására is számítunk. A Battlefield 1 és a Tom Clancy's The Division DLC-i szintén megjelenhetnek, tekintve, hogy a játékok kiadója milyen jó kapcsolatot ápol a Microsofttal. 

A sajtókonferencia 18:30-kor kezdődik, alább tudjátok figyelemmel kísérni, és ahogy már megszokhattátok, a liveblog pedig egy kicsit lejjebb található.

Watch live video from Xbox on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)