Hirdetés

E3 2017 - minden, amit tudnod kell az év legnagyobb videojátékos rendezvényéről!

|

Hetek választanak el minket az E3 2017-től, melynek során megismerhetjük a közeljövő vadonatúj játékait, vagy még többet tudhatunk meg a már bejelentettekről.

Hirdetés

Ahogy végéhez közelít a tavaszi játékszezon, elkezdhetjük összekuporgarni a pénzt az őszire. 2017 vége már most is elég izgalmasnak ígérkezik, hiszen jön a Destiny 2 (PC-re is!), a Star Wars Battlefront 2, a Red Dead Redemption 2, a Middle-earth: Shadow of War, a Call of Duty WWII, és számos olyan játék, amiknek megjelenési dátumát valószínűleg csak a június 10-16. között tartott E3 2017 alatt árulják majd el. Összegyűjtöttük a tudnivalókat, de hamarosan több, hosszabb cikkben is átrágjuk magunkat az egyes kiadók kínálatán.

E3 2017 sajtókonferenciák

Electronic Arts konferencia

Időpont: 2017. június 10. 21:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Electronic Arts

Livestream és liveblog: E3 2017 - EA sajtókonferencia élő közvetítés

Idén sem vesz részt az E3-on az EA, viszont mivel trükkösen a rendezvényt megelőző hétvégére tette EA Play nevű, hogy, hogy nem, Los Angelesben tartott eseményét, nem tudjuk megállni, hogy ne vegyük a többivel egy kalap alá. Az első konferencia így az övék lesz, ennek során várható Star Wars Battlefront 2 trailer, Need for Speed bemutató, elképzelhető, hogy megmutatja magát az új BioWare IP, valamint szó esik a kiadó további Star Wars projektjeiről is. Meg hát a sport: NFL 18, FIFA 18, NHL 18, NBA Live 18 és UFC 3 garantált. Esélyes, hogy a Battlefield 1 DLC-k, valamint a Titanfall 2 is szerepet kap. 

Xbox konferencia

Időpont: 2017. június 11. 23:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Microsoft

Livestream és liveblog: E3 2017 - Xbox sajtókonferencia élő közvetítés

Az E3-at nyitó Microsoft sajtótájékoztató fő témája garantáltan a Project Scorpio lesz, valamint az arra megjelenő játékok. Exkluzívok tekintetében várható Forza Motorsport 7 bejelentés, Crackdown 3, Sea of Thieves megjelenési dátum, State of Decay 2 infók, de új Gears of War vagy Halo felbukkanására nem érdemes számítani. Talán a Minecraftról is szót ejtenek, ha már.

Bethesda konferencia

Időpont: 2017. június 12. 06:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Bethesda

Livestream és liveblog: E3 2017 - Bethesda sajtókonferencia élő közvetítés

A Bethesda megint nincs tekintettel az európai játékosokra, így a rendezvény egyik legizgalmasabb előadását csak azok követhetik élőben, akik velünk együtt virrasztanak, vagy hajlandóak elég korán kellni. Hétfőn hajnali 4-től körülbelül egy-másfél órán át csak az évről-évre egyre több játékkal szolgáló kiadó újdonságai lesznek a középpontban, és ha minden igaz, két bejelentésre számíthatunk. Egy új Wolfenstein és a The Evil Within 2 a leginkább valószínű, de érhetnek még meglepetések. Vajon lesz egy a Fallout Shelterhez hasonló mobiljáték is? Mivel töltik ki a maradék időt? DLC-k? Valami remaster? Sok a kérdés, de erről bővebben később.

PC Gaming Show

Időpont: 2017. június 12. 19:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - PC Gaming Show

Livestream és liveblog: E3 2017 - PC Gaming Show élő közvetítés

Szépen csordogálnak majd a hírek napközben is, de este 7-től újra beindul az iram, kezdve a PC Gaming Show-val. Az utóbbi két évben csalódást okozott, remélhetőleg idén már jobban összekapja magát a csapat, és Day9 mellé érdekes játékokról beszélő érdekes embereket hívnak meg. Ott lesz a Tripwire Interactive (Red Orchestra, Killing Floor, Rising Storm), a Bohemia Interactive (ArmA 3, DayZ), a Nexon (LawBreakers) és a Cygames, de várható, hogy nem csak PC-exkuzívokat készítő csapatok képviseltetik magukat. Meglepő lenne az is, ha a The Creative Assembly nem mutatna valamit a Total War: Warhammer 2-ből, vagy esetleg a vadonatúj Total War játékból.

Ubisoft konferencia

Időpont: 2017. június 12. 22:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Ubisoft

Livestream és liveblog: E3 2017 - Ubisoft sajtókonferencia élő közvetítés

A Ubisoft egészen mostanáig várt, a konferencia időpontjának és témáinak leleplezésével, de még semmivel nem késtek el. Az biztos, hogy megnézhetjük, Aisha Tyler hogyan vezeti fel az Assassin's Creed: Origins és a Far Cry 5 bemutatóját, a South Park: The Fractured but Whole új infók bejelentését, illetve a The Crew 2-t. Számítunk még arra, hogy egy-két szót megérdemel a Beyond Good & Evil projekt (bár ezt tagadták), az ezévi Just Dance, a VR tervek, és reménykedünk a The Division 2 és egy új Splinter Cell leleplezésében is. Kicsi esély van a Siege új operátorainak leleplezésére, de tényleg halovány, hiszen csak augusztusban jönnek. A Switch viszont kap némi figyelmet, részben a Mario + Rabbids: Kingdom Battle-nek köszönhetően.

Sony PlayStation konferencia

Időpont: 2017. június 13. 03:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Sony PlayStation

Livestream és liveblog: E3 2017 - Sony PlayStation sajtókonferencia élő közvetítés

Jelen állás szerint a konferenciák sorát a Sony zárja, a Bethesdáétól is rosszabb időpontban, kedden hajnali 3-kor. Az előző évek tapasztalataiból kiindulva azonban érdemes lesz bekészíteni a kávét, mert ha csak a tavalyi felhozatalt ismétlik, már akkor is örülni fogunk. Nem sok Sony-exkluzív megjelenési dátuma ismert, ezzel kapcsolatban kell rendet tenni, ami önmagában is kitölthetne egy egyórás show-t. Valószínű, hogy az augusztusi Uncharted: The Lost Legacy mellett a Gran Turismo Sport, a Spider-Man és a Detroit: Become Human is idén jelenik meg, míg a The Last of Us Part II, a God of War, a Death Stranding és a Days Gone leghamarabb jövőre érkezhet. A PlayStation VR szerepet kaphat, illetve pletykálják a PlayStation 5 bejelentést, de ebben annyira nem hiszünk. Egy szekció jár az indie játékoknak, és egy a PS Vitának. Oké, utóbbival még viccelni is rossz - talán a gyártás leállítását bejelenthetik.

Nintendo Spotlight élő bejelentkezés

Időpont: 2017. június 13. 18:00

Ezt várjuk: Mire E3-ig számolok - Nintendo

Livestream és liveblog: E3 2017 - Nintendo Spotlight élő közvetítés

A sort a világ rendjének megfelelően a Nintendo zárja élő bejelentkezésével. Nem konferencia lesz, csak ledarálják a bejelentenivalókat, trailereket, satöbbi. A Splatoon 2, az ARMS, a Super Mario Odyssey és más switches játékok felbukkanása garantált, illetve a 3DS-nek és az új 2DS-nek is szentelnek egy kis figyelmet.

Ez tehát az idei program, a hátralévő időben figyeljétek a GSO-t, ugyanis egy kicsit jobban elveszünk majd a fent érintett témákban. 

Ti mit vártok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)