Hirdetés

E3 2017 - egy sötét akció-kalandjáték lesz az A Plague Tale: Innocence

|

Korábban nem sokat láttunk a pestisjárvány alatt játszódó A Plague Tale: Innocence-ből, de az E3-as teaser megmutatta az egyik legfontosabb játékmechanizmust is.

Hirdetés

Ugyan a Focus Home Interactive olykor mellélő egy-egy játékkal, az idei E3-on azért vannak érdekességek a standjukon, például a Dontnod következő játéka. De az A Plague Tale: Innocence is kifejezetten ígéretesnek tűnik.

Ahogy az alábbi teaserben láthatjátok, a pestist nem annyira a betegség maga, hanem a szó szerint tengernyi patkány jeleníti majd meg a 1349-ben, Franciaországban játszódó játékban, de nem ez lesz az egyetlen veszély, ami elől a főszereplőkkel menekülnünk kell. A kisfiú és idősebb kísérője (aki talán a nővére lehet) az inkvizíció elől is bujkál majd, a két ellenséget pedig egymás ellen is fordíthatjuk. Az A Plague Tale: Innocence egyik központi játékeleme a fény lesz, így ha például egy ellenfél lámpását kilőjük, egy pillanat alatt elözönlik a rágcsálók. A lopakodás mellett lesznek egyébként fejtörők is.

Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)