Hirdetés

E3 2017 - 10 perc légi harc az Ace Combat 7-ből

|

A Bandai Namco kivitte az Ace Combat 7: Skies Unknownt is az E3-ra, a kiállításra szánt küldetést pedig most mi is megnézhetjük.

Hirdetés

Ugyan a Bandai Namco csak itt-ott jelent meg a nagy sajtókonferenciákon, nem rossz felhozatallal érkezett Los Angelesbe. A Code Vein mellett megmutatták az Ace Combat 7: Skies Unknownt is.

Hirdetés

A videó elején megnézhetünk két különböző gépet is a hangárban, illetve jó néhány percet láthatunk valószínűleg az egyik első küldetésből. A Project Aces játéka igen szép, az általánosan jó minőségű látvány mellett elképesztően jó effektek is vannak, például mikor a játékos a felhőkön repül át, nagyon jól néznek ki a pilótafülkére lecsapódó vízcseppek. A trailer végén pedig láthatjuk az Ace Combat 7: Skies Unknown egyik első trailerében látott hatalmas gépet, ami drónok tömegét küldi ránk.

Mit szóltok az új előzeteshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)