Hirdetés

E3 2017 - ezzel készül az Activision, Crash Bandicoot meglepetés is lesz

|

A Destiny 2 és a Call of Duty: WW2 bemutatója mellett a Crash Bandicoot kapcsán is számíthatunk egy egyelőre titokzatos meglepetésre.

Hirdetés

Már alig pár nap van hátra az E3 megkezdéséig, de a hype vonat máris teljes gőzzel halad előre. A napokban egyre több nagy kiadó osztotta meg a világgal, hogy milyen csodákat fognak elhozni a rendezvényre, most pedig a piac egyik legnagyobb szereplője, az Activision is közzétett néhány információt.

Abban nyilván teljesen biztosak lehetünk, hogy az Activision háza táján a Call of Duty: WWII kapja majd a főszerepet, amit végre először láthatunk majd ténylegesen mozgás közben. A cég ígérete szerint bemutatják a "Divisions" nevű rendszert, ami elmondásuk szerint teljesen megváltoztatja azt, ahogyan az online pályafutásunkra tekintünk. Az egész lényege, hogy különböző "hadosztályokba" csatlakozhatunk majd, amik eltérő képességekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek. A másik érdekes újdonság a "War Mode", amit a Raven Software segítségével fejlesztenek ki és ha minden igaz, akkor ez egy történetvezérelt játékmód lesz, ahol a háború legismertebb csatáiba ugorohatunk majd bele.

Természetesen a kiadó másik nagy húzócíme, a Destiny 2 is elő fog kerülni és a Bungie csapatától megtudhatunk ezt meg azt a kampányról, illetve bemutatják a következő Guardian subclass-t, amely az Arcstrider Hunter lesz.

Ezek ugye mind nagyon jól hangzanak, viszont ami igazán érdekes, hogy az Activision bejelentette, hogy egy "különleges Crash bejelentéssel" is készülődnek, aminek valószínűleg köze van a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-hoz, de ki tudja, akár valami tök új cucc is lehet. Azért egy felújított Kart játéknak tudnánk örülni. Vagy milyen király lenne, ha a Naughty Dog bevonásával készülne egy új Crash Bandicoot?

Szerencsére már nincs sok hátra az E3-ig, ahol végre mindenről lehull a lepel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)