Hirdetés

Napi büntetés: a kufircoló tehenek lettek a Far Cry 5 sztárjai

|

Két érdekes infó is befutott még a Far Cry 5 kapcsán az E3-ról. Az egyik, hogy visszatér a repülő ruha, a másik pedig, hogy az állati MI annyira ki van dolgozva, hogy még a szaporodás is része a virtuális élővilág biodíszlet életének.

Hirdetés

A Ubisoft többek között a Far Cry 5-t is kivitte az idei E3-ra, ahol mutattak egy szeletet a játékból. A producer, Dan Hay mutatta be a demót, aki a szokásos maszatolás helyett, egyenesen válaszolt Rajman Gaming kérdéseire.

A lenti videóban nagyjából az 1:25-nél az interjúztató felteszi a kérdést, hogy "visszatérnek-e a repülős ruhák". A válasz egy egyértelmű igen volt. A Far Cry 3 és Far Cry 4 népszerű szerelése visszatér.

Ezek után kaptunk egy új trailert, aminek a címe: "Boomer Is a Very Good Boy". Rengeteg érdekes dolog derül ki belőle, de mindet elfelejtettük abban a pillanatban, amikor odaértünk 2:06-hoz. Az új állat-animációk ugyanis elképesztően....részletesek.

Ha valamilyen rejtélyes oknál fogva nem akarjátok megnézni a videót, vagy keresgélni benne, akkor íme a csodás pillanat, amire egyébként a gamer média egységesen felfigyelt, mint ahogy általában a fontos részletekre szokott:

Nem csoda, hogy rá is bukott a sajtó a magával ragadó, és a játékélmény szempontjából mindenképpen fontos részletre, hiszen így kibuknak fontos ellentmondások is, amit csak úgy, kommentár nélkül itt hagynánk: 

A Far Cry 5 megjelenés 2018. február 27-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)