Hirdetés

E3 2017 - az Ashen is várja a Dark Souls-rajongókat

|

Az ID@Xbox kezdeményezés keretein belül érkezik az Ashen, ami néhány érdekes új csavart ad a manapság rendkívül népszerű akció-RPG formulához.

Hirdetés

Elképesztő hatással van a játékiparra a From Software sikere, kétségtelenül az akció-RPG-k reneszánszát éljük. Csak az Xbox konferenciáján feltűnt a műfajból a Code Vein, az Assassin's Creed: Origins harcrendszere is ebbe az irányba ment el és láthattuk az Ashent is.

Az Aurora44 játékának különlegessége, hogy egyetlen fényforrásunk egy lámpás lesz, amit meg kell osztanunk a játék által véletlenszerűen (á la Journey) mellénk sorsolt játékosokkal. Így nem csak rendkívül érdekes fénykezelés vár ránk a stilizált látványvilággal operáló játékban, hanem a csapatmunka tekintetében is egyedi lesz az Ashen. Hogy mindez hogy működik majd a játékban, megleshetitek az új, E3-as trailerben, ami a megjelenési dátumot nem árulta el, de azt igen, hogy Xbox One mellett ez a játék is jön PC-re.

Nektek melyik Souls-szerű játék tetszett igazán manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)