Hirdetés

E3 2017 - négy kiadása lesz az Assassin's Creed Origins-nek

|

Idén megjelenik az új Assassin's Creed, a Ubisoft pedig elárulta, milyen verziókban érhetjük majd el az egyiptomi kalandokat ígérő játékot.

Hirdetés

A Microsoft E3-as sajtókonferenciáján végre bemutatkozott az Assassin's Creed Origins, ami rengeteg újdonságot hoz majd a sorozatba. Habár a játékmenetben sok minden megváltozott, a Ubisoft továbbra is nagyon szereti ezerféle kiadásban árulni a játékait, most pedig ki is derültek az ezzel kapcsolatos részletek.

Az természetesen alap, hogy a játékhoz jár előrendelői bónusz is, ez nem más lesz, mint a Secrets of the First Pyramids című extra küldetés. Ezen felül négy különleges kiadása is lesz majd a játéknak, amelyek az alábbi ajándékokat tartalmazzák:

- Deluxe Edition: Az alapjáték mellett benne van az Ambush at Sea nevű küldetés, és a Desert Cobra Pack, amiben benne van az Eye of Apep nevű bot, a Legendary Snake Shield, a Desert Cobra outfit, a Fangs Horse Companion, a Fang sickle Sword és három elosztható képesség pont
- Gold Edition: a Deluxe Edition teljes tartalma mellett egy Season Pass is van benne, habár a Season Pass tartalma egyelőre pontosan nem derült ki
- Gold Steelbook Edition: ez egy kizárólag fizikai változatan elérhető kiadás (azon belül is csak konzolokra), ami a Gold Edition tartalma mellett egy fémtokban tartalmazza a játékot
- Gods Collector's Edition: az előző kiadások tartalma mellett van benne egy art book, a játék soundtrackje, egy 25 centi magas Bayek szobor és a játék térképe

Sajnos ez a gyűjtői kiadás sem elérhető PC-re, ami igazán kár, mert elég menőn hangzik. A Season Pass egyébként külön is megvásárolható 40 dolláros áron, ami azért valljuk be, nem olcsó mulatság, szóval remélhetőleg valami nagyon ütős kontenttel készülnek a fejlesztők, ha már ilyen mélyen nyúlnak a játékosok nem mindig vastag zsebébe.

Az Assassin's Creed Origins megjelenés október 27-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)