Hirdetés

E3 2017 - a szivárgások ellenére is ütött az Assassin's Creed: Origins trailere

|

Ugyan a legtöbb kulcsinformációt már előre tudtuk az Assassin's Creed: Origins kapcsán, a hivatalosan az Xbox előadáson debütáló epizódtól így is leesett az állunk.

Hirdetés

A Ubisoft számítása bejött annak kapcsán, hogy elküldte egy éves pihenőre az Assassin's Creed szériát, hiszen az új epizód bemutatkozására azok is izgatottan vártak, akik a Syndicate-re már csak legyintettek. Az Xbox konferencián végre hivatalosan is leleplezték az új részt, és megérte várni.

Az ókori Egyiptom nem csupán piszok jól néz ki a frissen leleplezett, de fejlesztői csomagként egy ideje már a Ubisoft irodáiban dolgozó konzolon, de a játékmenetet is sikerült kirántani az ellencsapások egyre unalmasabbá váló ismétlődéséből. Az Assassin's Creed: Origins harcrendszere már most jóval izgalmasabbnak tűnik, mint amit az utóbbi epizódokban láttunk, márpedig biztosan akad még egy-két izgalmas trükk az új főhős, Bayek eszköztárában.

Megjelenés október 27-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)