Hirdetés

E3 2017 - két nagy bejelentéssel is készül a Bethesda?

|

A Bethesda már kiküldözgette az E3-as konferenciára szóló meghívóját, amelyhez csatolt egy érdekes és egyes részleteit tekintve rejtélyes artworköt is. Vajon mire utalhatnak?

Hirdetés

Ahogy tavaly és tavalyelőtt, úgy idén is saját E3-as konferenciával készül a Bethesda és nincs kétségünk afelől, hogy ismét robbantanak majd egy óriási bejelentéssel, ahogy tették azt két éve a Fallout 4 (és a Fallout Shelter), vagy a 2016-os expón a Prey esetében. 

Hirdetés

A június 11-én, hétfőn, hazai idő szerint hajnali 4-kor kezdődő előadásra már kiküldték a meghívókat a média képviselőinek, a szívélyes invitálás pedig tartalmazott egy képeslapszerű grafikát is, amelyen egy elképzelt vidámpark, a "Bethesdaland" elevenedik meg a kiadó olyan aktuális címeivel, mint a Doom, a Quake, a Dishonored 2, a Prey és a The Elder Scrolls.

Ebből arra következtethetünk, hogy mindegyik játék fel fog bukkanni hosszabb-rövidebb időre a show alatt, de ami ennél is sokkal érdekesebb, az a két "építés alatt" felirattal ellátott és elrejtett terület, amely valószínűleg két nagy bejelentést ígér. Ezek lehetnek vadonatúj IP-k is, de amit esélyesebbnek tartunk, hogy a pletykált The Evil Within 2-ről és az új Wolfenstein játékról van szó (persze nem vetnénk meg egy Rage folytatást sem). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)