Hirdetés

E3 2017 - közös helyre gyűjti a modokat a Bethesda Creation Club

|

A Steam Workshophoz hasonló rendszerrel készül a Bethesda, hogy megkönnyítse a modok rajongóinak életét.

Hirdetés

A Valve-hez hasonlóan a Bethesda is nagyban támaszkodik a modderek lelkes és szorgalmas munkájára, hogy meghosszabbítsa a játékai élettartamát. A modok köré épült közösség a mai napig életben tart olyan játékokat, amik már igen régen jelentek meg, a Bethesda pedig úgy döntött, hogy egy kicsit aktívabban kiveszi a részét ebből a körforgásból.

A cég az E3-as előadásán jelentette be a Creation Club nevű kezdeményezését, melynek keretében egy általuk fenntartott adatbázisból tölthetünk le mindenféle tartalmat a játékokhoz. Nem kell semmiféle launcher vagy ilyesmi, a játék menüjéből érhetjük majd el a választékot.

A tartalom egy részét maga a Bethesda fogja készíteni, a másik felét pedig a közösség, persze a kiadó ellenőrzése alatt, hogy a felhasználói élmény és a tartalom is rendben legyen (és persze pénzt is így lehet kivenni belőle). A szolgáltatás idén nyáron fog útjára indulni PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)