Hirdetés

E3 2017 - Bethesda sajtókonferencia élő közvetítés

|

Az elmúlt két évben nagyon izgalmas volt a Bethesda előadás, most is hasonlót várunk. The Evil Within 2, Wolfenstein: The New Colossus, és sok más!

Hirdetés

A Bethesda egyik legjobb döntése volt az utóbbi években, hogy saját konferenciát szervez az E3-on. Bár magyar idő szerint elég esetlen időpontban, hétfőn hajnali 6-kor kezdődik, az izgalmas bejelentések miatt megéri korán kelni. 

Idén két új játékot fognak leleplezni, és minden jel arra mutat, hogy az egyik a The Evil Within 2, a másik pedig az új, feltehetően New Colossus alcímmel érkező Wolfenstein lesz. Emellett beszélnek egy kicsit a The Elder Scrolls Online-ról, biztos, hogy kiemelt szerepet kap a Quake Champions, és a Prey DLC-ket sem fogják kihagyni. Lehet, hogy a Fallout Shelter sikerére való tekintettel új mobiljátékot jelentenek be, de ez csak egy tipp.

Június 12-én, reggel 6:00-tól minden kiderül (sajnos a további csúszás sem kizárt), tartsatok velünk! Az előadást élőben a videó elindításával nézhetitek, alatta pedig liveblogunk terül el, melyben folyamatosan beszámolunk az eseményekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)