Hirdetés

Milyen volt az E3 2017? - Bethesda, Ubisoft, PC Gaming Show, Devolver

|

Mazur, HP, Kaci és Csirke folytatják a beszélgetést, azok a konferenciák is szóba kerülnek, amelyeket nem tárgyaltak ki az előző E3-as videóban.

Hirdetés

Elkészültünk utolsó E3-as összefoglaló videónkkal, a srácok szépen sorban kibeszélték az összes maradék konferenciát, természetesen a Devolver agymenését sem hagyhatták szó nélkül.

Hirdetés

Úgy gondoltuk, hogy annyi remek játékot láthattunk az idei E3-ot, hogy érdemes több részletben átnyújtani nektek az összefoglaló videónkat. Az utolsó részben mazur, HP, Kaci és Csirke kitárgyalta a PC Gaming Show-t, a Bethesda és a Ubisoft sajtókonferenciáit és az E3 egyik legviccesebb videóját is. 

Ha a jövőben sem akarsz lemaradni videóinkról, akkor mindenképpen iratkozz fel a YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)