Hirdetés

E3 2017 - rengeteg képet kaptunk a Crackdown 3-ról

|

A Microsoftos előadáson került elő a Crackdown 3, ami egy többé kevésbé látványos trailerrel jelezte, hogy még él. Most képeink is vannak ennek bizonyítására.

Hirdetés

A Terry Crews lap kijátszása után láttunk néhány izgalmasabb képkockát a Crackdown 3-ról, ami a jelek szerint november 7-én jelenik meg az új konzollal együtt. Hogy milyen is lesz ott a látvány, azt a lenti képek is megmutatják.

A screenshotok csodaszép 4K-s felbontásban jöttek, és bár a HDR állóképeken kevésbé fénylik, azért oda tudjátok majd képzelni az Xbox One X erejét. A galériába borítóképek, a játszható karakterek, és némi akció is belefért.

Várhatóan a következő napokban látni fogunk jeleneteket a többjátékos részből is, és ott már a rombolhatóság is előkerül majd. Addig is kövessétek velünk az E3-at:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)