Hirdetés

Annyian akarták kipróbálni a Destiny 2-t, hogy 3 perc alatt elfogytak a helyek

|

Az E3-as próbalehetőségek miatt kialakuló sorok legendásan hosszúak voltak akkor is, mikor a közönség még nem mehetett be, de a Destiny 2 iránti érdeklődés így is meglepően nagy.

Hirdetés

Miután sokáig csak a média képviselőit és az iparági dolgozókat engedték be az E3-ra, idén korlátozott számban beléphetnek fizetős vendégek is. Ahogy Kaci élő bejelentkezéséből kiderült, már a show első napján komoly sorban állásra számíthattak a látogatók, ami talán a Destiny 2 standjánál csúcsosodott ki.

A Bungie egyik munkatársa osztotta meg egy Twitter-üzenetben, hogy három perc alatt gyűlt össze annyi érdeklődő, amennyinek egy nap alatt próbalehetőséget tudnak biztosítani, így gyakorlatilag a nyitáskor le is kellett zárniuk a sort. A helyszínen lévő újságírók szerint egyébként ez annyira nem rázta meg a sorban álló látogatókat, többen kizárólag a Destiny 2 miatt mentek el az E3-ra, így nem bánják, hogy egy egész napjuk elmegy a játékra.

Ti mennyit volnátok hajlandóak sorban állni, hogy kipróbáljatok egy még meg nem jelent játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)