Hirdetés

E3 2017 - megvan, mikor lesz a Devolver Digital sajtókonferencia

|

Az indie játékokkal foglalkozó kiadó egy mega-sajtókonferenciát tart egy 11 órás livestream keretében, melyeen például a SEGA is részt vesz.

Hirdetés

Az utóbbi években olyan játékok megjelenését köszönhettük a Devolvernek, mint a Hotline Miami 1-2, a The Talos Principle, vagy a Genital Jousting. A portfólió elég választékos, és folyamatosan bővül.

Az egyébként az elmúlt években E3-mal szembeni parkolóba kitelepülő kiadó mostanra egész nagyra hízott, és bejelentéseivel meg tud tölteni egy előadást, így június 12-én reggel 7 órától figyelhetjük majd, mivel próbálnak meg robbantani. A show után a közvetítés folytatódik, a SEGA, a Raw Fury Games és az Adult Swim biztosan képviselteti magát mások mellett. B-kategóriás filmeket is vetítenek. Ha nem akarjátok elfelejteni, iratkozzatok fel itt, egyébként pedig figyeljétek a GSO-t a friss hírekért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)