Hirdetés

Napi büntetés: senki sem érti, hogy a Devolver mit csinál az E3-on

|

Egyre biztosabb, hogy a Devolver Digitalnál senki nem dolgozik józanul. Még az E3 alatt se.

Hirdetés

Végignéztük a Devolver Digital színpadi showműsorát, de így sem feltétlenül állítanánk, hogy tudjuk mi történt. Addig megvan, hogy a nagyokat akarták parodizálni, de a vérző orroknál elvesztettük a fonalat.

A játékbemutatók itt kevésbé voltak érdekesek. Inkább az olyan technológiai újítások kerültek a fókuszba, mint a fórumokon és kommentekben történő rinyálástól változó játékok, vagy az Earliest Access termékek. A prezentáció végére annyira erős volt a bemutató, hogy a műsorvezető hölgy agya el sem bírta, és szanaszét robbant. Aztán persze egy csomó játékstream következett (a hír írásakor még tartott a műsor, de mi már feladtuk). 

Vajon az E3 legjobb vagy legkínosabb pillanatai ezek? Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)