Hirdetés

EA Play - egy csomó játékkal játszhatunk ingyen

|

Xbox One-on, PC-n és PlayStation 4-en is több játékot bérmentve kipróbálhatunk, megünnepelve az EA és a játékosok együttműködését.

Hirdetés

Ugyan az EA Playen a kiadó legfontosabb játékai voltak ezúttal is a főszereplők, egy kicsit kitértek más tevékenységeire is. Az Electronic Arts több jótékony kezdeményezést támogatott, amibe bevonták a gamereket játékbeli célok kijelölésével. Ezek teljesítését pedig egy kellemes meglepetéssel köszönték meg.

Június 18-áig egy csomó játékkal ingyen játszhatunk, amit PC-n és Xbox One-on a már ismert EA Access és Origin Access rendszeren keresztül érhetünk el - előfizetés nélkül. A kijelölt időszakban minden, a Vaultban lévő címet letölthetünk. Mivel PlayStation 4-en nem létezik ez a szisztéma, külön letölthető ingyenes próbaverziókat lőttek fel a Titanfall 2, a FIFA 17, a Madden NFL 17, a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 és az EA Sports UFC 2 kapcsán is. Ráadásként bedobták a PS4-es játékosoknak, hogy ha megvan nekik a Star Wars Battlefront, az összes DLC-vel is játszhatnak 18-áig.

Ti letöltötök majd valamit az ingyenes játékok közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)