Hirdetés

EA Play - megvan a Battlefield 1 hátralévő DLC-inek menetrendje

|

Nem csak az orosz témájú csomag, hanem a Battlefield 1 Turning Tides és Apocalypse DLC-iről is megtudtuk, mikorra várhatóak.

Hirdetés

Nem mondhatjuk, hogy villámtempóban érkeznének a Battlefield 1 DLC-i, hiszen eddig csak a francia témájú They Shall Not Pass jött meg. Az EA Playen kiderült, hogy ősszel ruccanunk át a keleti frontra, de a többi kiegészítés megjelenési időszakát is megtudtuk.

Az oroszok érkezését hozó In the Name of the Tsar után még két csomag jön, a vízi hadviselést is a játékba építő Turning Tides mellett az első világháború legdurvább csatáit bemutató Apocalypse várható. Ezek közül csak az előbbit kapjuk meg idén, méghozzá decemberben, ha minden a tervek szerint alakul. A Battlefield 1 utolsó már bejelentett nagy DLC-je pedig csak 2018 elején jelenik meg. Ennek kapcsán még hónappal sem tudott szolgálni az EA, de az ilyen megfogalmazás általában az első negyedévet jelöli.

Ti visszatértek majd az új DLC-k megjelenése után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)