Hirdetés

EA Play - Electronic Arts sajtókonferencia élő közvetítés

|

Bár hivatalosan nem az E3 része az EA Play, ha már egy nappal a rendezvény előttre teszik, ezt is ide vesszük. Need For Speed, Battlefront 2, FIFA, Battlefield 1 és sok más várható!

Hirdetés

Az EA 2016-ban kiszállt az E3-ból, és saját rendezvényt csinált EA Play néven, melyre bárkit beengedett, aki elég gyorsan le tudott csapni egy belépőre. Így sokkal közelebb tudja hozni a Los Angelesben tartózkodó rajongókhoz az élményt. Idén ez ismétlődik, egy nappal az E3 előtt, június 10-én veszi kezdetét az EA Play 2017, melynek része egy sajtókonferencia is.

A kiadó idei legfontosabb játéka a Star Wars: Battlefront II, de várható még Need for Speed Payback gameplay trailer, Battlefield 1: In the Name of the Tsar bemutató, friss infók a készülő Star Wars játékok kapcsán, és persze sport vakulásig: FIFA 18 és a switches EA Sports FIFA, Madden NFL 18, NBA Live 18, UFC 3, és pár mobilos spin-off. Nem maradhat ki a The Sims 4 és a Titanfall 2 sem, de számítunk meglepetésekre is. 

A sajtókonferencia június 10. este 21:00-kor kezdődik, a közvetítést magát alább követhetitek élőben, alatta pedig megtaláljátok liveblogunkat, melyben szöveges formában számolunk be az eseményekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)