Hirdetés

E3 2017 - Halo 6 nem lesz, de valami más igen

|

Nem az új, nagy Halo játék fogja elősegíteni a Project Scorpio eladásait, de a 343 Industriestól számíthatunk "valami apróságra".

Hirdetés

Valószínűleg sokak számára lenne sokkal csábítóbb az év végén megjelenő új Xbox, a Project Scorpio, ha mellé több népszerű, exkluzív franchise új része lenne megvásárolható. Egyelőre csak az biztos, hogy Forza Motorsport 7 lesz, de úgy néz ki, a Microsoft belső stúdiói közül egyedül a Turn 10 lendült akcióba. Tekintve, hogy a Gears of War 4 tavaly októberi, korai lenne még ahhoz egy folytatást kiadni.

A Halo-ért felelős 343 Industries egyik illetékese nem akarta, hogy a rajongók fölöslegesen izguljanak, ezért elmondta, készülnek ugyan valamivel, de az nem a sorozat következő része. Nem érdemes nagyon izgulni, valószínűleg DLC-ről vagy VR spin-offról van szó. Esetleg egy hivatalos Cortana hologramról, az elég menő volna.

Ettől függetlenül érdemes lesz figyelni a Microsoft E3-as konferenciáját, ugyanis biztosan szerepet kap a Crackdown 3, a Sea of Thieves, a State of Decay 2, és meglepetésekre is számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)