Hirdetés

E3 2016 - jön a Just Dance 2017

|

A Ubisoft bejelentette a táncikálós játék következő generációját, ráadásul nem csak jelenlegi konzolokra, de a titokzatos Nintendo NX-re is.

Hirdetés

A Just Dance hihetetlenül népszerű a casual játékosok körében, a mi rendezvényeinken is általában nagy sikerrel szerepel, szóval elkerülhetetlen volt, hogy érkezzen a folytatás. A Ubisoft az E3-as konferenciáján bejelentette az új részt nem csak a már megjelent, de egy még ismeretlen platformra is.

Az évente megjelenő franchise legutóbb tavaly októberben jelentkezett, idén pedig ismét táncra perdülhetünk, jelenlegi és előző generációs platformokon is. Viszont ami különösen érdekes az az, hogy a Ubisoft a Nintendo NX-re is ki fogja adni a játékot, így a Just Dance 2017 hivatalosan is rajta van a konzolra bejelentett játékok igen rövid listáján. Egyelőre biztosan csak az új Legend of Zeldáról tudjuk, hogy érkezik, de jó eséllyel Dragon Quest játékok is játszhatók lesznek majd a rejtélyes konzolon.

A Just Dance 2017 pontos megjelénési dátumát még nem ismerjük. Ti mire számítotok a játéktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)