Hirdetés

E3 2017 - a jövő hónapban jönnek a The Order: 1886 fejlesztőjének VR-játékai

|

Az idei PC Gaming Shown jutott egy kis reflektorfény a VR-nak is, a Lone Echo-ról és a hozzá kapcsolódó Echo: Arenáról szóló szegmensben pedig kiderült a két játék megjelenési dátuma is.

Hirdetés

Majdnem egy éve mutatta be a The Order: 1886-ot jegyző Ready At Dawn új VR-játékát az Oculus, a Lone Echo készítőitől pedig azóta nem hallottunk rengeteg újdonságot. Most viszont feltűntek a PC Gaming Show vendégeiként, és mutattak pár érdekességet a sztoriközpontú kalandról és egy érdekes mellékágáról.

A Lone Echo-ban egy robotot irányítunk, aki emberi kollégáival a Szaturnusz gyűrűjében bányászik, de természetesen félresiklik a vállalkozás, így hamar egyedül kell felfedeznünk az állomásunkat. Az Oculus-exkluzív játéknak érkezik egy ingyenes többjátékos mellékága is: az Echo Arenában egy 5v5-ös sporttal ismerkedhetünk meg, ahol a Lone Echo központi játékmechanizmusát, a súlytalanságban való mozgást másként használhatjuk fel. Miközben a pálya fix pontjaitól kezünkkel lökjük magunkat tovább, egy korongot kell az ellenfelünk kapujába juttatni. Mindezt sokkal szemléletesebben bemutatja az alábbi friss ropogós trailer.

A nagy bejelentés viszont a Lone Echo és az Echo Arena megjelenési dátumának leleplezése volt. Mind az ingyenes multis mellékág, mind a sztoriközpontú kaland július 20-án jelenik meg Oculus Riftre, de az irányítás miatt természetesen Touch kontrollerekre is szükségünk lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)