Hirdetés

E3 2017 - Kaci mutatja az első nap konferenciáit testközelből

|

Kaci a helyszínről követi az idei E3 eseményeit. Az expo első napján a Microsoft és a Bethesda előadásán is ott járt viking ábrázatú szerkesztőnk, aki egyből el is meséli nektek, hogy mi szépet és jót látott.

Hirdetés

Mocskosul irigyeljük Kacit, aki az egész EA Play és E3 alatt Los Angelesben lógatja a lábát, ahol nem csak élőben nézi meg a konferenciákat, hanem a helyszínen ki is próbálhatja az expón bemutatott legújabb játékokat. 

A GSO házi Ragnar Lothbrokja (tudjátok az öreg verzió, sok szakáll, kevés haj) kalandos napjait tölti az angyalok városában. Ha követitek a GameStar Twitter és Instagram profiljait, akkor már eddig is számos exkluzív képet láthattatok Kaci útjáról, most viszont már az első nap vlog videója is befutott. Ebben Kaci elregéli, miket látott a Microsoft és a Bethesda előadásán. 

Hamarosan újabb E3-as videókkal is jelentkezünk, megnézhetitek többek között azokat a gameplay felvételeket is, amelyeket Kaci a helyszínen rögzített. Nem kis címeket vihetett el egy körre, ennyit már előre elárulhatunk.

Ha nem szeretnétek lemaradni ezekről a videóinkról sem, akkor még most bökjetek rá erre a gombra és iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)