Hirdetés

E3 2017 - az Xbox fejese bízik a vasárnapi bemutatóban

|

Phil Spencer magabiztosan beszélt az E3-as előadás új dátumáról.

Hirdetés

A Microsoft néhány napja jelentette be, hogy a szokásos hétfő reggeli időpont helyett június 11-én, vasárnap este fogják megtartani az Xbox-os E3 panelt.

Az új időpont tényleg nem a legszerencsésebb választás, tekintve, hogy másnap reggel a legtöbben munkába vagy iskolába mennek. Phil Spencert a Twitteren kérdezték arról, hogy miért volt szükség erre, ő pedig azt válaszolta, hogy magabiztosan áll a dologhoz, és örül ennek a változtatásnak. Ugyanakkor elnézést is kért az európai nézőktől, akiknek későig fenn kell majd maradniuk, ha végig akarják nézni az előadást. 

Eddig még nem sok minden derült ki az Xbox előadásáról, de az előzetes információk alapján arra lehet számítani, hogy megtudunk néhány részletet a készülő State of Decay 2-ről, illetve a Project Scorpioról is. Persze nagyon reméljük, hogy ezeknél azért jóval több lapul a Microsoft tarsolyában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)