Hirdetés

Milyen volt az E3 2017? - Microsoft, Sony, Nintendo

|

Mazur, HP, Kaci és Csirke összegyűltek, hogy alaposan kitárgyalják a Microsoft, a Sony és a Nintendo E3-as felhozatalát.

Hirdetés

Hasonlóan a 2017-es EA Play kibeszélő videónkhoz, az idei E3 kapcsán is a kamera elé csüccsent a GameStar színe-java, hogy megtárgyalja, milyen volt az idei expó, és főképp milyen izgalmakat láthattunk a konferenciákon.

Hirdetés

Az alábbi felvételen a Microsoft, a Sony és a Nintendo jelenléte lesz a téma. Bőségesen volt miről csevegnie a srácoknak, hiszen mindhárom cég remek játékokat villantott az expón. Természetesen szó esett az új Xbox One X konzolról, a Sony bitang erős exkluzív címeiről és a Nintendo izgalmas bejelentéseiről is. 

Ha nem szeretnétek lemaradni arról a videóról sem, ahol a Ubisoft és a Bethesda sajtókonferenciájáról, valamint a PC Gaming Show-ról beszélgetünk, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)