Hirdetés

E3 2017 - az Xbox előadás során nem lesz szó a VR-ról

|

Ügyes húzás lenne a Project Scorpióval együtt bejelenteni a VR-os terveket, de a Microsoft most nem erre fókuszál.

Hirdetés

Miközben a PlayStation VR játékosbázisa szép ütemesen növekszik, a HTC Vive pedig annyira szenved, hogy már havi előfizetéssel (gyakorlatilag hitelre) is lehet venni, még mindig nem tudjuk, a Microsoft mikor száll be a VR-ba, ha egyáltalán. Készítenek ezt-azt, de konkrét terveket eddig még nem közöltek. 

A Polygonnak az egyik illetékes azt nyilatkozta, hogy jelenleg az Xbox divízió számára nem a VR az elsődleges, inkább a kevert valóság és a PC együttesére koncentrálnak. A háttérben fejlesztik a HoloLenst és több, vezeték nélküli VR szemüveget is, közben pedig úgy látják, a kísérletezgetéshez a PC a legjobb terep az óriási felhasználóbázis miatt. Megtudtuk továbbá, hogy szerintük konzolhoz vezeték nélküli headset való, így amíg egy jó minőségű wireless VR szemüveget nem sikerül megalkotni, nem számíthatunk arra, hogy a Microsoft is csatlakozik a Sonyhoz, a HTC-hez és az Oculushoz.

A VR-terveket leghamarabb jövőre jelenthetik be, bár valószínűleg a Scorpio is csábítóbb lehetne VR-támogatással. Nagyon szeretnénk, hogy a csapat valami nagyot mutasson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)