Hirdetés

E3 2017 - ilyen a Middle-earth: Shadow of War a világ legerősebb konzolján

|

AZ Xbox One X leleplezése természetesen csak úgy üthetett igazán nagyot, ha azt is megmutatták, hogyan festenek rajta az idei év várható kasszasikerei, köztük a Middle-earth: Shadow of War.

Hirdetés

Sorozatban már a sokadik E3 telik el úgy, hogy a Microsoftnak meg kell róla győznie a gamereket, hogy megérni csatlakozni az Xbox játékostáborához. Az új generációt jelentő Xbox One X leleplezése mellett pedig ehhez elsősorban játékokra volt szükségük.

Egy ideje már tudtuk, hogy a Middle-Earth: Shadow of War készítői együttműködnek a Microsofttal, hogy már a konzol megjelenésekor teljes pompájában tündökölhessen a játék az új Xboxon. Hogy Talion és Celebrimbor második kalandja hogyan is fest majd 4K-s felbontásban, abból kaphattunk is egy látványos és véráztatta ízelítőt az Xbox sajtókonferencián.

Ha a Warner Bros. méltóztatik értelmes minőségben feltenni, cseréljük a videót.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a Middle-Earth: Shadow of War mindehhez képest milyen látványt nyújt majd mondjuk a PlayStation 4 Prón, de az biztos, hogy a 4K-s kijelzők tulajdonosainak lehetősége lesz tűéles látványvilággal átélni a Középföldéért folyó háborút októberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)