Hirdetés

E3 2017 - ha elszúrsz egy küldetést, akkor nem csinálhatod újra a Shadow of Warban

|

A Middle-earth: Shadow of War készítői elég szigorúan veszik az elbukott küldetések kérdését, itt nem lesz még egy lehetőség a kudarc után.

Hirdetés

Az E3 Coliseum színpadon Troy Baker beszélgetett a Monolithes Michael de Platerrel a Middle-earth: Shadow of War játékmenetéről. A legérdekesebb téma az előadás végén jött elő, ahol kiderült, hogy Középföldét nem érdekli a mi sikerünk vagy bukásunk.

Ha például egy várostrom során meghalunk, akkor az ellenfeleink erősebbek lesznek, megölik vagy elhurcolják társainkat, mi pedig már akkor térünk majd magunkhoz, amikor véget értek az események. Nem lesz lehetőségünk arra, hogy újrapróbálkozzunk a küldetéssel. Az élet megy tovább, és mi sem maradhatunk egy helyben.

A Middle-earth: Shadow of War megjelenése 2017. október 10-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)