Hirdetés

Kaci megmutatja, hol dolgoznak az újságírók az E3-on

|

Akár egy teljes hétre is elegendő lenne az a program, amit Kaci az E3 negyedik napjába sűrített.

Hirdetés

Ma sem maradtok új E3-as videó nélkül. Kaci az újságíróknak fenntartott különleges helyen kezdte a napot, ahol tucatjával sorakoznak a gépek és megállíthatatlanul hasít az internet, de természetesen hamar útnak is indult a játékok felé.

Hirdetés

Talán ez volt Kaci egyik legmozgalmasabb napja az E3-on. Roncsautókat tört darabokra, földművesnek állt, majd kiderítette, hogy mi várható zombi fronton. Ezután a lovagok életébe is belekóstolt, toronyháznyi szörnyekkel harcolt, diktátorok munkásságába pillantott bele, végül pedig (és ezért irigyeljük a legjobban) kipróbálhatta PC-n 4K és 60fps mellett a Destiny 2-t. Bár a videóban Kaci azt mondja, ez is megtalálható már a csatornánkon, valójában erre még egy picit várnotok kell, de hamarosan tényleg kikerül az anyag!

Addig azonban nézzétek meg az E3 fenegyerekének legújabb beszámolóját: 

Időközben Kaci gépe már leszállít, újra kis hazánkban tudhatjuk a GSO házi vikingjét. Hamarosan ki is faggatjuk az E3 legizgalmasabb pillanatairól. Ha nem szeretnétek lemaradni erről a videóról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel a GameStar YouTube-csatornájára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)