Hirdetés

E3 2017 - két Metroid játék készül, az egyik Switchre

|

A nevén kívül semmit nem tudunk az első switches Metroid játékról, a 3DS-es Metroid: Samus Returnsről viszont annál többet.

Hirdetés

A legutóbbi Metroid játék nem egy platformer volt, és nem is aratott osztatlan sikert. A sorozat rajongói azonban most megkapják, amire vágytak.

Hirdetés

A Metroid Prime 4 videóból mindössze annyi derült ki, hogy egy Switch-projektről van szó. Azonban sem a fejlesztőcsapat kilétét, sem megjelenési dátumra utaló jelet nem kaptunk. Ha a többi bemutatott játékot vesszük alapul, akkor legkorábban 2018-ban számíthatunk rá.

A Samus Returns viszont még idén szeptember 15-én jelenik meg Nintendo 3DS-re, a játék az 1991-ben megjelent Metroid II: Return of Samus újragondolt és ráncfelvarrott verziója. Az oldalnézetes lövöldét 3D animációkkal és részletes színpalettával is felújítják, illetve a célzórendszert is könnyebbé és intuitívabbá alakítják.

Az is lehet, hogy a Prime 4 csak évek múlva jön, meglátjuk, a Nintendo mikor áll készen arra, hogy részeleteket közöljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)