Hirdetés

E3 2017 - játszható Super Mario Odyssey és bejelentések lesznek a Nintendo részéről

|

Kiderült néhány érdekes részlet arról, mi mindennel készül az idei E3-ra a Nintendo, a megszokottnál például sokkal több e-sportot láthatunk majd tőlük.

Hirdetés

A Nintendo már jó előre leszögezte, hogy hagyományos konferenciát nem tart, de nemrég elárulta, mivel várja ehelyett az érdeklődőket Los Angelesben. Illetve nem csak őket, hiszen ezúttal is rengeteg stream lesz, amit a világ bármely tájáról követhetünk.

Hirdetés

Visszatér a Nintendo Spotlight névre hallgató videós prezentáció és a Nintendo Treehouse élő verziója is, amikből bizonyára sok érdekes infót megtudhatunk majd. Mivel a Switch gyártójának nyári felhozatala főleg multis játékokból áll, két nyílt bajnokságot is tartanak: a közvetlenül a kiállítás után megjelenő Armsban és a nagyjából egy hónappal később érkező Splatoon 2-ben is összecsaphatnak a helyszínen lévő játékosok, amit szintén élő streamben követhetünk.

Ahogy a Nintendo kitelepülését tavaly a The Legend of Zelda: Breath of the Wild uralta, úgy idén is a legnagyobb húzócíme, a Super Mario Odyssey lesz a fő attrakció, ami először az E3-on lesz kipróbálható. 

Ti mit látnátok szívesen a Nintendotól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)