Hirdetés

E3 2017 - összegyűltek a széria hősei a Fire Emblem Warriors trailerében

|

A Nintendo E3-as streamjében szerepet kapott a Fire Emblem Warriors, aminek most a történetét ismerhettük meg.

Hirdetés

Az év elején egy teaseren láthattuk már a Fire Emblem Warriorst, de az E3-ra egy hosszabb trailerrel is készült a Koei Tecmo és az Omega Force. Ebben a sztori került előtérbe, ami tökéletesen megindokolja a rengeteg játszható karaktert.

A trailerben a Fire Emblemtől megszokott high fantasy környezetet láthatunk, egész pontosan egy királyságot, amit egy sárkány (és ahogy a Warriors-formulát ismerjük, egy egész seregnyi szövetségese) fenyeget. A veszéllyel egy ifjú testvérpár száll szembe, és az ő segítségükre érkeznek meg a Fire Emblem-karakterek, köztük Ryoma, Marth, vagy éppen Xander a különböző részek univerzumaiból. Ugyan a játékmenet tekintetében nem számítunk nagy újításokra, kíváncsiak vagyunk, mekkora különbség lesz a Switchre és a 3DS-re érkező változatok között. Erre pedig valószínűleg hamarosan választ kapunk, hiszen még ősszel megérkezik a Fire Emblem Warriors.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)