Hirdetés

E3 2017 - nem jön Nintendo Switchre a Call of Duty: WWII

|

Nem lustaságból hagyták ki a várva várt bejelentést: egyszerűen csak nem lesz switches Call of Duty. Legalábbis egyelőre.

Hirdetés

A GameSpot az E3-on elkapta egy szóra a Sledgehammer Games kreatív rendezőjét, Bret Robbins, aki válaszolt is a nemrég felvetődött Nintendo Switch pletykákra.

Elmondása szerint a Sledgehammer Games nem tervezi, hogy a Nintendo hibrid konzoljára viszi a második világháborús lövöldét. Egyelőre maradnak a már bejelentett PC, PlayStation 4 és Xbox One triumvirátusnál.

A szintén CoD: WWII-n dolgozó Michael Condrey állítása szerint egyébként nem is a Sledgehammeren múlik, sokkal inkább az Activision üzletemberein.

Sajnos akárhogy is, úgy néz ki a széria továbbra is hanyagolja a Nintendo konzoljait. Szerencsére azért bőven lesz mivel játszani Switchen, így ez már annyira nem is fáj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)