Hirdetés

E3 2017 - Kirby is érkezik a Nintendo Switchre

|

Most, hogy a Switch már a piacon van, jönnek a franchise-ok kötelező új részei. Az új trailerben megnézhetjük, milyen lesz következő a Kirby játék.

Hirdetés

Új kalanddal érkezik Kirby a hibrid konzolra, de a megjelenésre még várni kell, ugyanis csak valamikor 2018-ban fut majd be a játék.

Hirdetés

Ahogy a Kirby címeknél megszokhattuk, ez is egy aranyos platformer lesz, egészen izgalmas és egyedi játékmenettel és világgal. Alapvetően egyjátékos módban játszhatunk, de magunk mellé állíthatunk három társat is, hogy könnyebben gyűrjük le az akadályokat. A plusz három karaktert irányíthatja a gép is, de a barátokkal is össze lehet majd ülni egy kooperatív kalandra.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)