Hirdetés

E3 2017 - az Oculus Riftnek nem lesz saját standja

|

Az előző évekkel ellentétben idén úgy döntött a VR óriás, hogy nem áll ki semmivel.

Hirdetés

Az Oculus VR 2014 óta komolyan képviselte saját technológiáját az E3-on, de idén kicsit visszavesznek a jelenlétből. Hivatalosan nem indokolták meg, hogy miért döntöttek így, de azért ötleteink vannak.

Egyrészt nem ők az egyetlenek, akik úgy döntöttek, hogy kevesebb E3 jelenléttel oldják meg az idei nyarat, de másrészt nem is biztos, hogy lenne mit mutatniuk. Még 2015-ben az Oculus Rift piaci verzióját mutogatták, tavaly pedig az Oculus Touch volt a szenzációjuk. Könnyen lehet, hogy egyszerűen nincs puskapor.

Azt sem lehet mondani, hogy nagyon jól telt volna az elmúlt néhány hónap a cégnél. A cég első számú embere, Palmer Luckey viharos körülmények között hagyta maga mögött az Oculus csapatát, majd a ZeniMax perben is nagyot buktak. Ilyen történések után nekünk se lenne kedvünk bulizni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)