Hirdetés

E3 2017 - az Ori and the Blind Forest folytatása is kiszivárgott

|

Kikerültek az Ori and the Will of Wisps első képei, azonnal játszani akarunk vele.

Hirdetés

Már meg sem lepődünk, hogy a Microsoft ma esti E3-as konferenciája előtt is becsúszott egy kis szivárgás. Ezúttal az Ori and the Blind Forest közvetlen folyatásából érkezett pár kép.

Még a tavalyi E3 alatt derült fény a Moon Studios új alkotásának címére (akkor is egy szivárgás miatt ismerhettük csak meg), de a játékot akkor még nem mutatták meg nekünk. Mos viszont már biztos, hogy a NerdLeaks néven tevékenykedő Twitter felhasználó egy évvel ezelőtti bejegyzésében szereplő információ helyes, és tényleg Ori and the Will of Wisps címmel érkezik a második rész.

A fenti óriásbékás képen és a logón kívül ez a meglehetősen nyomasztó képkocka is kiszivárgott:

Akik végigjátszották az első epizódot, azok pontosan tudják ki is lehet az a madárfióka Ori mellett. Az esti konferencián minden bizonnyal további részletek is kiderülnek, egy előzetesnek és egy kellemesen közeli megjelenési dátumnak nagyon tudnánk örülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)